Concert Zon en Zegen uitverkocht

 

BIDDINGHUIZEN - Donderdag 14 november 2013

Vrijdagavond 15 November geeft het Christelijk gemengd koor Zon en Zegen haar najaarsconcert in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Speciale gast is At Once.


De kaartverkoop is 3 weken geleden begonnen. De belangstelling voor deze avond is zo groot, dat het concert is uitverkocht. Dus ook aan de zaal zijn geen kaarten meer te verkrijgen.

In verband met het vele publiek is de entree van De Voorhof deze avond alleen bereikbaar via de ingang aan het parkeerterrein. 

Op deze manier heeft iedereen de ruimte om gebruik te kunnen maken van de garderobes en is er een "eenrichtingsverkeer" zodat de doorloop makkelijker is

Link:www.zonenzegen.nl/

Extra schaatsmarathon op Flev Onice

BIDDINGHUIZEN

Extra schaatsmarathon op FlevOnice Om de heropening te vieren van natuurijsbaan FlevOnice bij Biddinghuizen wordt er op zondag 1 december een extra schaatsmarathon gehouden. Voor de vrouwen gaat het om 60 kilometer, de mannen moeten 80 kilometer schaatsen.

 

Na een faillissement gaat FlevOnice onder een nieuwe eigenaar op 23 november weer open voor het publiek. Vanaf 30 november kan er daadwerkelijk geschaatst worden op de ijsbaan, die is ingekort van 5 naar 3 kilometer.

 

Op de schaatskalender staat op 8 februari al een Grand Prix wedstrijd gepland in Biddinghuizen

Link:www.flevonice.nl/

Bingo Maris Sonores

 

BIDDINGHUIZEN

Bingo Maris Sonores Zaterdag 16 november organiseert algemene muziekvereniging Maris Sonores uit Biddinghuizen een bingoavond in het Koetshuis, waarbij leuke geldprijzen zijn te winnen.

U bent van harte welkom op in het Koetshuis. Er wordt gestart om 19.30 uur en de zaal is vanaf 19.00 uur geopend.

 

Vindt u half acht te vroeg, of wilt u alleen de tweede ronde meespelen, kom dan om 21:00 uur naar Het Koetshuis.

 

Na afloop van de tweede ronde (ongeveer 22:30 uur) vindt de trekking plaats van de grote verloting.

 

Link:www.marissonores.nl/